news-details

Vodafone.com.tr’de Honor 8x ve Honor 8s için Kaçırılmayacak Fırsatta Son Gün!

Türkiye, 24 Eylül – Teknolojiyi gençlerin ihtiyaçlarına adapte etmek için HUAWEI Technologies çatısı altında kesintisiz Ar-Ge çalışmalarıyla değer yaratan HONOR cihaz ailesinin gözde üyeleri HONOR 8S ve HONOR 8X için Vodafone.com.tr mağazasına özel indirim ve 12 ay kadar taksit imkanı teknoloji tutkunu Vodafone abonelerini bekliyor.

HONOR 8S ve HONOR 8X’e özel kampanya kapsamında Vodafone aboneleri indirimli fiyat ve 12 aya kadar taksit seçenekleriyle yeni akıllı telefonlarına kavuşacak. Vodafone online mağazası Vodafone.com.tr’ye özel kampanyada tüketiciler HONOR 8S’i 120 TL indirim sayesinde 12 ay taksit ile aylık 115 TL’ye, HONOR 8X’i ise 240 TL gibi dikkat çekici bir indirimle 12 ay taksitle aylık 178 TL’ye satın alabilecekler. Hem HONOR 8S hem de HONOR 8X, Vodafone online mağazasına özel olarak vade farksız 12 aya varan taksit seçeneğine sahip olacaklar.

HONOR 8S modeli, IPS panelli, HD+ (1520X720) çözünürlüğe sahip damla çentikli ve 5,71 inç genişliğindeki ekranıyla dikkat çekiyor. Daha fazla ışık yakalayabilmesi için F/1.8 geniş açıklıklı lens kullanan 13 MP arka kamerası düşük ışıklı ortamlarda dahi daha iyi ve keskin fotoğraflar vadediyor. Birden fazla SIM desteğine sahip olan HONOR 8S, 3020 mAh gücünde bataryası ile tüm gün boyunca şarj sıkıntsı olmadan kullanılabiliyor.

Kampanya kapsamındaki diğer model HONOR 8X ise çerçevesiz 6,5 inç büyüklüğü ve FHD+ (1080X2340) çözünürlüğündeki geniş ekranıyla daha sinematik ve detaylı bir görüntü vadediyor. Modern, şık ve estetik bir görünüme sahip olan HONOR 8X, yapay zeka desteğine sahip 20 MP + 2 MP kamera teknolojisi ile sadece gece değil, süper gece modu sayesinde karanlık ortamda da harika fotoğraflar çekilmesini mümkün kılıyor. 8 çekirdekli Kirin 710 yonga setine sahip olan HONOR 8X ile Player Unknown’s Battleground, Mobile Legends ve Crossfire gibi performans isteyen oyunlar yumuşak ve sorunsuzca çalışıyor.

HONOR 8S ve HONOR 8X indirimli fiyatları ve 12 aya varan vade farksız taksit seçenekleriyle sınırlı süreliğine Vodafone.com.tr’de.

HONOR Hakkında

Bir akıllı telefon markası olan Honor, HUAWEI Grup’un ikili marka stratejisinin bir parçasını oluşturur. HONOR, HUAWEI’in teknolojik yeniliklerinden, kalite kontrolünden ve üretim sistemlerinden yararlanır. 2013 yılında Çin’de kuruldu. 4 yıl içinde 74 ülkede 80 milyondan fazla hayrana ulaşan Honor, dijital vatandaşlara internet için optimize edilmiş ürünlerle en yeni teknolojiyi, yenilikçi işlevleri ve üstün kullanıcı deneyimini sunmak için aralıksız çalışıyor. Gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yaratıcılıklarını beslemek ve onları harekete geçirmeyi hedefliyor. En yeni teknolojiler ve yenilikleri müşterilerine sunabilmek için, “HONOR MY WORLD” sloganında olduğu gibi farklı bir çizgi izleyerek cesaretini ortaya koyuyor.

Kaynak:Selin Oran