news-details

Yönetici odalarına özel tasarımlar

Fonksiyonel, estetik ve evrensel tasarımlarıyla, özgün konseptlere imkân tanıyan Bürotime; inovatif çözümleriyle yeni nesil çalışma ve yaşam alanları oluşturuyor. İnsan odaklı tasarım anlayışından yola çıkarak oluşturulan Theo ve Grid Yönetici Aileleri, mimari trendlerin getirdiği değişimlere uyum sağlarken yöneticilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Koleksiyoner Yöneticilere Özel Tasarım Detayları: Theo

Temel geometrik şekiller üzerine kurgulanan detaylarıyla “uyum ve düzen” kavramlarını temsil eden De Stij sanat akımından esinlenerek Ece-Oğuz Yalım tarafından tasarlanan Theo; kendine özgü tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Theo ürün ailesi, basit formların muhteşem ahengiyle entelektüel derinliği somutlaştırırken, mekanları; etkileşimi yüksek, uyum içinde bir ütopyaya dönüştürüyor. Masa yanında konumlandırılan, koleksiyonerlere yönelik tasarlanmış ünitedeki cam panelin vitrin özelliği, kullanıcıların karakteristik sembolleri olarak gördüğü eşyaları sergileme olanağı sunuyor.

Çağı Yakalayan Yalın Tasarım Çizgisi: Grid

İnce ve yalın hatlarının aksine güçlü duruşuyla bulunduğu mekâna prestiji taşıyan Grid, döneminin mimari sadeliğini yansıtarak yönetici odalarında çağı yakalıyor. Grid, geniş çalışma yüzeyi, her iki tarafında bulunan elektrifikasyon ve depolama çözümleri, fonksiyonel ayrıntıları, özgün ve zarif biçimsel özelliğiyle ofislerde konforlu çalışma alanları sunuyor.

Kaynak.Brandistanbul PR