news-details

Nazalı Vergi ve Hukuk Etik ve İtibar Derneği’ne Katıldı

NAZALI Vergi & Hukuk (NAZALI), Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına katıldı.

Evrensel iş etiği ilkelerinin toplumun her kesiminde anlaşılması, benimsenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren TEİD ile NAZALI arasında Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin özünü oluşturan 10 temel ilkeyi de içeren ‘Etik Beyannamesi’ imzalandı. Sözleşmenin imzalanması ile NAZALI, derneğin üyeleri arasındaki yerini alarak etik ve şeffaf bir çalışma anlayışını benimsediğini beyan etmiş oldu.

İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Denizli ve Bursa’da da ofisleri ve 150 kişilik kadrosu bulunan NAZALI, kamu ve özel sektör tecrübesine sahip ortak ve çalışanları ile vergi, hukuk, sosyal güvenlik ve gümrük alanlarında uzmanlaşmıştır. Dinamik, alanında uzman ve tecrübeli ekibiyle, kısa sürede birçok yerel ve uluslararası firma ile çalışan NAZALI’nın temel üstünlüğü, hukuk ile birlikte mali ve teknik konuların olası tüm boyutlarını bir arada değerlendirerek müşteri ve müvekkillerine tek çatı altında kapsamlı hizmet sunabilmesidir.

NAZALI, müvekkillerine sunmakta olduğu hukuki hizmetler; kendi alanlarında uzman teknik ve mali birimlerin desteği ile gerçekleşen, en uygun çözüme yönelik çalışmaları içermektedir. Bu kapsamda, hukuk danışmanlığına yönelik konularda NAZALI bünyesinde bulunan avukatlar finans, sosyal güvenlik ve gümrük konularında uzman kişiler ve teknik elemanlar ile çalışmaktadır. Dolayısıyla, tüm çözümlerin interdisipliner bir hâl aldığı günümüz dünyasında NAZALI da gelişen şartlara uyum sağlayarak müşteri ve müvekkilleri için en verimli ve kapsamlı çözümü sunabilmek gayesi ile yola çıkmış ve ne mutlu ki hizmet kalitesinden asla ödün vermeyerek müşteri ve müvekkillerinin güvenini kazanmıştır.

“Birlikte, Bilgiyle Büyür” sloganı ile yola çıkan NAZALI, sürekli araştırmaya ve sorgulamaya yönelik bir hizmet anlayışını ilke edinmiş olup, hizmet verdiği alanlarda aranan ve tercih edilen bir isim halini almıştır.

2019 yılı itibari ile 140 kurumsal üyeyi aşan TEİD üyeleri arasında Tüpraş, Sabancı Holding, Siemens, Zorlu Holding, Doğuş Grubu, Arçelik, Enka, Tekfen Holding, Adel Kalemcilik, Sütaş, Anadolu Grubu, Bayer, Borusan Holding, Akkök Holding, Coca Cola İçecek, Ernst & Young, Deloitte, KPMG, PwC, Bilim İlaç, Bosch, Philips, Brisa, 3M, Abdi İbrahim, Allianz, BP gibi öncü kurumlar bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Ford Otosan, Baymak, İpragaz, Polat Enerji de TEİD üyeleri arasına katılmıştı.

Kaynak:gmail