news-details

Dgpays’in İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Baran oldu

Yeni nesil ödeme sistemlerinin lider şirketi Dgpays’de İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, farklı ülke ve sektörlerde insan kaynakları süreçlerine liderlik etmiş olan Emre Baran getirildi.

Geliştirdiği finansal teknolojilerle yeni nesil ödeme sistemlerinin liderlerinden Dgpays, önemli bir atamayla insan kaynakları yapılanmasını güçlendirdi. Bugüne kadar farklı ülke ve sektörlerde insan kaynakları süreçlerine liderlik etmiş olan Emre Baran, kariyerine Dgpays’in İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Emre Baran, eğitimine Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Programı’nda devam etti.

Profesyonel iş hayatına 1996 yılında başlayan Baran, İK kariyerine 1998 yılında katıldığı Philip Morris Sabancı’da devam etti. Çalışmalarını insan kaynaklarının yetenek yönetimi, işe alım, ücret yönetimi, eğitim ve performans yönetimi alanlarında 9 yıl boyunca Kıdemli İK Koordinatörü olarak sürdürdü. 2007-2016 yılları arasında Yapı Kredi Bankası’nda çeşitli görevlerde bulundu. Kurumsal İK Direktörü olarak ücret yönetimi, organizasyonel gelişim, performans ve ödüllendirme yönetimi, işgücü planlaması süreçlerine liderlik etti. 2016 yılında, Yapı Kredi Bankası’nın ortağı UniCredit Bankası’nda görevlendirildi. Milano’da 5,5 yıl boyunca UniCredit’in İK süreçlerinin yeniden yapılandırılması ve İK sistemlerinin dijitalleştirilmesi projesini hayata geçirdi. Baran, 2021’in sonundan bu yana ise İK alanında danışmanlık hizmeti veriyordu.

Sektörde 26 yıllık çok geniş bir tecrübe ve birikime sahip Emre Baran’ın, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Dgpays’in İK ve organizasyon alanındaki gelişimine önemli katkı sağlaması bekleniyor.