news-details

Lincoln Electric Türkiye, Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde

Lincoln Electric Türkiye, bu yılki zirvede Türkiye pazarına 4 yeni ürününü tanıtıyor. Öğrencilerin robotik endüstriyel uygulamaları daha iyi öğrenmesini sağlayan robotik eğitim hücresini, dünyanın bir numaralı tam otomatik, robotik yapısal çelik imalat kesim çözümü olan Pyhton X'i, çift telli MIG çözümü olan tek kaynak makinesi ve tek tel sürme ünitesi ile HyperFill'i ve robotik TIG ark kaynakçözümü TOPTIG'i tanıtacak.



Endüstri 4.0 ile birlikte sanayide robot uygulamalarını gelecek vizyonunun merkezine koyarak, müşterilerinin bu doğrultudaki ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamak için çalışan Lincoln Electric Türkiye; sektör bazlı robot yatırımları, verimlilik odaklı yatırım maliyetleri, alternatif finans kaynakları gibi önemli konuların ele alınacağı Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'ne katılıyor. Türkiye'de yapılan robot yatırımlarının irdeleneceği ve yatırım tecrübelerinin paylaşılacağı zirvede Lincoln Electric Türkiye, dünya standartlarındaki yenilikçi ürünlerini sergileyecek.



Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'nde robotik alanındaki devrim yaratacak yeni çözümleri tanıtacaklarını ifade eden Lincoln Electric Türkiye Genel Müdürü Ahmet Sevük "Lincoln Electric Türkiye olarak üretimdeki zamanın azaltılması, kaynakların daha verimli kullanılması, iş gücü verimliliğinin arttırılması gibi önemli fırsatlar sunan robot uygulamalarını endüstrimizin bugünü ve yarını olarak görüyoruz. Bu kapsamda geliştirdiği ürün ve çözümlerle müşterilerinin robot uygulamalarından en yüksek verimlilikle faydalanmasını sağlayan öncü bir şirket olarak robot yatırımlarına ışık tutacak ve yol gösterecek bu zirvede yer alacağımız için mutluyuz. Zirve boyunca ziyaretçilerimizi robot teknolojilerimiz hakkında bilgilendirecek ve ürünlerimizi deneyimlemelerini sağlayacağız. Ayrıca en son teknolojiyle üretilen ürünlerimizin kalitesini gösterme fırsatı sunan bu zirve ile robotlardan daha fazla sektörün faydalanmasına yönelik büyük bir adım atacağımıza inanıyoruz." diyor.