news-details

Armis’ten Prato Koleksiyon

Prato Yatak, kumaş torbalar içerisine ayrı ayrı paketlenen pocket yay sistemi sayesinde yaylar birbirinden bağımsız hareket ederek ses yalıtımı sağlıyor. Bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit yayılmasına yardımcı olurken uyku esnasındaki dönüşleri azaltıyor. Eşlerin hareketlerinde birbirlerini etkilemesini engelleyerek
uyku konforunuzu arttırıyor. El işçiliği ile hazırlanan Prato Yatak, ekstra dolguları ile adeta bulutların üzerinde uyku hissini veriyor. Dolgunun altında bu hissi destekleyen yüksek yoğunluklu elyaf vatka ve yumuşak kuş tüyü sünger dolgusu yer alıyor.

Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, emniyet kilitli Prato Baza, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşaptan ve elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemeden üretiliyor. Prato Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan Prato Yatak Başı ise düğmeler ile bezenmiş kapitone kaplamasındaki ince işçilikle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis ürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.

Kaynak:bmpr