news-details

SPK, 24-25 Ekim'de sınavla 20 Uzman Yardımcısı alacak

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında "Uzman Yardımcısı" kadrosuna personel alımı için sınav açtı.

SPK'nın resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, 26-27 Ekim 2019 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü - İstanbul adresinde yapılacak yazılı sınavda başarılı olanlar, daha sonra SPK nternet sitesinde ilan edilecek yer, tarih ve satte sözlü sınava tabi tutulacaklar.

Aynı açıklamaya göre, Sınav başvuruları 18 Eylül - 04 Ekim 2019 tarihleri arasında SPK resmi internet adresinden (www.spk.gov.tr) ulaşılabilecek "Başvuru Formu"nun çevrimiçi olarak doldurulması suretiyle yapılması, formun doldurulmasını müteakip sistem üzerinden çıktısının alınarak öğrenim belgesinin fotokopisi ile birlikte en geç 07 Ekim 2019 tarihi saat 17:30'a kadar elden veya posta yoluyla Kurulun Ankara merkez adresine gönderilmesi suretiyle yapılacak.

Buna göre postadaki gecikmeler dâhil 07 Ekim 2019 tarihi saat 17:30'dan sonra Kurul kayıtlarına giren başvurular dikkate alınmayacak.

HİBYA Haber Ajansı