news-details

Spor yaparak COVID-19 Fonu’na1 Milyon Dolar bağış

adidas, 29 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında 10 gün sürecek #HOMETEAMHERO hareketiyle, herkesi spor yaparak katkı sağlayabileceği bir iyilik hareketine davet ediyor. Kampanyanın amacı, #HOMETEAMHERO meydan okumasıyla bir milyon aktivite saatine ulaşarak Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na 1 milyon Dolar bağışlanmasını sağlamak. Bu hedefe ulaşmak için katılımcıların adidas Running veya adidas Training uygulamaları üzerinden yaptığı her 1 saat aktivite 1 Dolar bağış yerine geçecek.

 

adidas, karantina döneminde hayata geçirdiği ve evde aktif kalmaya yönlendirdiği #HOMETEAM hareketine, iyiliğe kucak açan #HOMETEAMHERO meydan okumasını ekledi. Tüm dünyanın ev dışında yeni bir hayata hazırlandığı bu dönemin daha sağlıklı ve aktif bir şekilde geçmesi için adidas, spor yapan herkesi antrenmanlarıyla fark yaratmaya davet ediyor.

 

Dünyanın her yerinden katılım sağlanabilen #HOMETEAMHERO hareketine aktif olunan saatlerle katkıda bulunmak için adidas Running ya da adidas Training uygulamasını kullanmak yeterli. Bu uygulamaların içerisinde yer alan #HOMETEAMHERO meydan okumasına kayıt olduktan sonra; 29 Mayıs-7 Haziran arasında yapılan her egzersizi listeden seçip uygulamayı egzersiz boyunca açık tutarak hedeflenen süreye ve dolayısıyla bağışa katkıda bulunmak mümkün.

 

#HOMETEAMHERO Hareketine Katılmak İçin:

 

  1. adidas Running ya da adidas Training uygulamasını indirin, yeni bir hesap açın ya da mevcut hesabınızla devam edin
  2. 18 Mayıs itibariyle uygulama üzerinden #HOMETEAM Heroes meydan okumasına katılabilirsiniz
  3. 29 Mayıs – 7 Haziran arasında uygulamada gözüken aktivitelerden birine giriş yapın adidas, uygulama üzerinden her 1 saat aktiviteniz için $1 dolar bağışlayacak.
  4. Yürüyüş, koşu, aerobik, yoga, cycling, tenis vb. pek çok çeşit aktiviteyle katılmak mümkün.


Hibya Haber Ajansı