news-details

Köklere Dönüş: Pharmacy Koleksiyonu

Atelier Rebul’un, modern yaşamın getirdiği hava kirliliği, radyasyon, stres, yüksek hızlı yaşam koşulları vb. bütünsel sağlığı ciddi şekilde tehdit eden tüm olumsuz faktörlerin etkilerini azaltmak için geliştirdiği ve çok sevilen Pharmacy Koleksiyonu, yenilikçi ürünleriyle büyümeye devam ediyor.

%100 şeffaflık, %100 güven felsefesi

Doğanın saflığını, ambalajlarında %100 şeffaflıkla bulabileceğiniz koleksiyonun içeriğinde, olanlar kadar olmayanlar da dikkat çekiyor. Sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon gibi kimyasallar içermeyen vegan formüller, doğaya olduğu kadar hayvanlara da dost. Ürünlerde kullanılan hindistan cevizi yağı, hindistan cevizi suyu, shea butter gibi en özel doğal içerikler, aynı zamanda adil ticaret kapsamında üretilen, sürdürülebilir, çevre dostu içeriklerden temin ediliyor.Kullanılan içeriklerin alerjen seviyesi dikkate alınarak doğal ve güvenli formüller yaratılıyor. Sentetik kokulardan tamamen uzak, %100 doğal içeriği ile günümüzün güven ve kalite arayışı karşılık buluyor.

Cilt için…

Pre+Probiyotik’li Nemlendirici ve Süt Serum

Gerçek iyi bakteriler ve yüksek oranda doğal formüller

Sağlıklı cilt için geliştirilen, canlı yararlı bakteri probiyotikler ve onları besleyen prebiyotiklerle cilt florasını güçlendiren Nemlendirici ve Süt Serum, %95 üzerindeki doğal içeriklere sahipler. 72 saat süren nemlendirme sağlıyor ve cildi hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı yenilikçi probiyotik teknolojisi ile koruyorlar. En hassas, kızarık ve nemsiz ciltte dahi yüksek performans sağlıyorlar. Sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon içermiyor.Ne kokluyorsan o’sun!

Saf uçucu yağların karışımı %100 doğal koku ile canlanın ya da rahatlayın

Koleksiyonda 2 farklı koku ailesi var. Sabah güne canlı bir başlangıç yapmak için misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli saf uçucu yağlarından elde edilen %100 doğal koku: Herbal. Gün sonunda modern hayatın getirisi olan yorgunluğu, stresi atmak ve daha kolay uykuya dalmayı kolaylaştırmak için sakinleştirici lavanta ve nane saf uçucu yağlardan oluşan %100 doğal koku De-Stress’i tercih edebilirsiniz.

Vücut için…

Pharmacy Koleksiyonu Geleneksel Sabun

Geleneksel yöntemlerin ilhamıyla yapılan sabun ile doğala dönüş

Geleneksel sabun yapımından ilham alan hindistan cevizi yağı, hindistan cevizi suyu, saf uçucu yağlar gibi içerikleriyle %92 doğal olarak formüle edilen Pre+Probiyotik’li Geleneksel Sabun, en hassas ciltlerin dahi el ve vücut temizliği için ideal. 7’den 70’e güvenle kullanabileceğiniz ürün; sülfat, sentetik parfüm, renklendirici, mineral yağ, paraben ve silikon içermiyor.

Pharmacy Koleksiyonu Vücut Yağı

%100 besleyici doğal yağlar ve %100 doğal koku

Sağlıklı vücut/beden için geliştirilen; hindistan cevizi, avokado, buğday tohumu, üzüm çekirdeği gibi en üst kalitede bitkisel yağlar içeriyor. %100 doğal, besleyici ve hafif yapılı Vücut Yağı; cilde nemi gün boyu hapsederek, ipeksi bir yumuşaklık kazandırırken, sprey formuyla pratik bir kullanım sunuyor.

Pharmacy Koleksiyonu Pre+Probiyotik’li El ve Vücut Losyonu

Gerçek pre+probiyotik içeren, %96,89 doğal içerikli El ve Vücut Losyonu’nda, hindistan cevizi ve shea gibi değerli yağlar bulunuyor. Cilt florasını güçlendiriyor, hafif yapısıyla pürüzsüzlük sağlıyor. Tüm aile kullanımı için ideal.

Pharmacy Koleksiyonu Doğal Deodorant

Alüminyum tuzu içermeyen doğal deodorant cildinize nefes aldırıyor

Çinko Risinoleat ile gözenekleri tıkamadan, cildin doğal yollardan nefes almasını sağlayan, %96,42 doğal Deodorant; terleme sonrası istenmeyen vücut kokularının azaltılmasına yardımcı oluyor.

Zihin için…

Pharmacy Koleksiyonu Oda Spreyi ve Araba Spreyi

Canlandırıcı ya da yatıştırıcı doğal kokunuzla atmosferinizi değiştirin

%100 doğal ortam kokusu arayanların tanışması gerekenler bu koleksiyonda bulunuyor. Güne canlı başlamak ya da yorgun ve stresli bir günün ardından kolay uykuya dalmanızı sağlamak için saf uçucu yağların karışımından meydana gelen %100 doğal kokusu ile Herbal ve De-Stress Oda Spreyi yaşam alanlarınıza harika bir dokunuş yapıyor. Seçeceğiniz kokuyu arabanızda da tercih ederek, trafikte stresle baş etmenin en iyi yolunu bulabilirsiniz.

124 yıllık uzmanlıkla geliştirilen Pharmacy Koleksiyonu’nu deneyimlemek için Atelier Rebul mağazalarını, daha detaylı ürün bilgileri için instagram.com/atelierrebulturkiye veya www.atelierrebul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:effect