news-details

Kiğılı’dan Yeni Sezonda Light Magic Şıklığı

Kiğılı’nın bu yaz ‘In Touch’ temasıyla hazırladığı 2019 İlkbahar / Yaz koleksiyonu yediden yetmişe büyük ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir lansmanla kamuoyuna tanıtılan koleksiyona, ünlü sanatçı Oktay Kaynarca da dahil olmuştu. Oktay Kaynarca, koleksiyon içerisinden seçtiği parçalarla kameraların karşısına geçerken, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı tarafından çekilen görüntüler de sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu. Oktay Kaynarca tarafından seçilen özel parçalar yaz sezonunun en çok satan ürünleri arasında yer alırken, gözler Kiğılı’nın kış koleksiyonuna çevrildi.

Yaz koleksiyonuyla büyük bir satış grafiği yakalayan Kiğılı, yeni sezonu ‘Light Magic’ ile karşılıyor. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca’nın, Sonbahar / Kış koleksiyonundan seçtiği parçaları önümüzdeki günlerde moda severlerin beğenisine sunmaya hazırlanan markanın yeni koleksiyonu ‘Maneviyat’, ‘Doğa’ ve ‘Mistizm’ üçgeni etrafında şekilleniyor.

BAŞROLLERİ KİĞILI GİYDİRİYOR

Oktay Kaynarca’nın özel koleksiyonunu, televizyon ekranlarının son yıllarda en çok takip edilen yapımlarının başında gelen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisine taşıyan Kiğılı, dizide yer alan tüm ana karakterlerin de kıyafet sponsoru oldu.

Kiğılı’nın stillerinde imzası bulunan ünlüler arasında, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Emir Benderlioğlu, Savaş Özdemir, Hüseyin Avni, Mustafa Üstündağ, Tefik Erman Kutlu, Tarık Ünlüoğlu, Hasan Karsak ve Turgut Uyar gibi isimler yer alıyor.

Kaynak:kimiz