news-details

3. Nesil AMD Ryzen PRO Serisi İşlemciler Duyuruldu

HP ve Lenovo’nun kullanışlı tasarımlarını güçlendiren ve her türlü ofis ortamına uyması için tasarlanan AMD Ryzen 9 PRO 3900, AMD Ryzen 7 PRO 3700 ve AMD Ryzen 5 PRO 3600 işlemcileri, dünyanın en gelişmiş 7nm “Zen 2” çekirdek mimarisi üzerine inşa edildi. Ailenin tepesinde yer alan AMD Ryzen 9 PRO 3900 işlemci, herhangi bir kurumsal işlemcide bulunan en yüksek çekirdek ve iş parçacığı sayısı sunuyor. 12 çekirdek ve 24 iş parçacığına kadar performans sunan bu işlemciler, en zorlu iş ortamları için yüksek performans ve yüksek verimlilik sağlarken, güç tasarrufunu performanstan ödün vermeden sunar.

Üstün Üretkenlik

AMD Ryzen PRO 3000 serisi işlemciler, kurumsal masaüstü bilgisayarlar için rekabetçi performans sunar:

- Ryzen 9 PRO 3900 ve Ryzen 7 PRO 3700, aynı güç kullanımında rakiplerinden 2 kata kadar daha hızlı performans sunarken, serin ve sessiz bir PC kullanım ortamı sağlar;
- Ryzen PRO işlemciler, içerisinde finansal hizmetler, bilim ve enerji gibi farklı endüstrilerde simülasyon çalıştırmaktan denklem çözmeye kadar, rakiplerine göre %127’ye kadar daha hızlı veri işleme gücü sunar.
- En gelişmiş 7nm SoC ve seçili modellerde 65W TDP değerinde 12 çekirdeğe kadar “Zen 2” çekirdek mimarisi ile lider teknoloji.


Güçlü Koruma

Her AMD Ryzen PRO işlemci, kullanıcının bilgisayarını korumaya yardımcı olmak için, AMD GuardMI teknolojisini kullanan, güçlü ve dahili bir güvenlik yardımcı işlemcisi barındırır. AMD Memory Guard tam sistem bellek şifrelemesi ile cold boot saldırılarına karşı savunmaya yardımcı olurken, AMD teknolojisi ile Windows Security, Lenovo ThinkShield™ ve HP Sure Start™ gibi OEM güvenlik özelliklerini destekler ve tamamlar.

Kaynak:temagency