news-details

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'e Yılın Oteli Ödülü

“2019 Wyndham Global Conference”, 7 bine yakın sektör profesyoneli, otel yatırımcısı ve genel müdürün katılımı ile Las Vegas Mandalay Bay Resort & Casino Otelde gerçekleştirildi.Üç gün süren konferansta, Wyndham Hotels & Resorts’un gelecek, yatırım ve marka stratejileri ile grubun 18 aylık performans değerlendirmeleri ve büyüme hedefli yol haritası konuşuldu. Konferans esnasında başarılı otellere ödülleri takdim edildi. Wyndham Hotels & Resorts bünyesinde yer alan oteller arasında misafir yorumları, kalite ölçümlenmesi, Wyndham Rewards (global sadakat programı) kullanımını teşvik, satış ve pazarlama performansı, denetleme sonuçları kriterlerine göre değerlendirme yapıldı. Ödül için yapılan değerlendirmede grup bünyesinde yer alan oteller arasında geçen kıyasıya mücadelede, yılın en büyük ödülü “Yılın Oteli” mükemmel hizmet kalitesi ile Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in oldu.

Wyndham Hotels & Resorts Orta Doğu Avrupa Grup Başkanı ve Genel Müdürü Dimitris Manikis, “Yılın Oteli” ödülünün kazanılma mücadelesinde galip gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’e tebriklerini sunarken “Wyndham Grand Kalamış tüm kriterlerde büyük iş başardı. Grubumuzda olmanızdan gurur duyuyoruz sizler de bu haklı gururu doyasıya yaşayın ve yaşatın. Tüm ekibi kutluyorum.” dedi.

2019 yılında her alanda çok başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Wyndham Grand İstanbul Kalamış Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, teşekkür konuşmasında “Bu başarıların Wyndham Hotels & Resorts gibi bir grupta tescillenmesi çok gurur verici. Grubun en üst markası olan Wyndham Grand markasının gerektirdiği standartlara tam uyum, üstün servis ve ürün kalitesi ile en yüksek değerlendirme ve derecelendirme notlarını aldık. Dünya devi ülkeler arasından çıktık ve ödülü ülkemize getirdik. Ekibimle birlikte başarılara koşmaya devam edeceğiz. Tüm Wyndham ailesine teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak:ajandapr