news-details

Columbıa İle Sonbaharda Maceraya Geri DÖNÜŞ!

Değişen havalara ve sonbaharın serin, yağmurlu günlerine fonksiyonel çözümler sunan Columbia, outdoor ve aktif yaşam tutkunlarının yeni maceralarına ortak olacak fonksiyonel çözümler sunuyor.

Sürekli değişen hava koşullarına karşı geliştirdiği Omni-Wick teknolojili pantolonlar ile teri hızla buharlaştırarak yardımınıza koşan Columbia, sonbahar yağmurlarına karşı kuru ve konforlu bir sezonu, su geçirmeyen ve leke tutmayan Omni-Shield teknolojili çantalar ile garantiliyor.

Doğanın zorlu koşullarını ve şehrin hareketli hayatındaki tüm engelleri aşmak için tasarlanan Columbia ayakkabı koleksiyonu hafif yapısıyla farklı zeminlerde bile sıkı tutuş sağlayan üstün Omni-Grip teknolojisi ile sağlam ve güvenli performans sunuyor. Tabandan alınan darbeleri yumuşatan Techlite teknolojili ve su geçirmeyen, kirin, terin birikmesini önleyerek üstün konfor sunan OutDry teknolojili ayakkabılar ise sonbahar sezonun her türlü koşuluna hazırlık olmanızı sağlıyor.

Sonbahar maceralarınızda mevsim boyu giyebileceğiniz Columbia’nın yumuşak yapılı sweatshirtleri outdoor tutkunlarına sıcak ve konforlu bir seçenek sunuyor ve maceralarınıza renk katıyor.

Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak:priveepr