news-details

AlchemLife’ın Avrupa Genel Başkanlığına bir Türk atandı

75 yılı aşkın tecrübesiyle, dünyada 35 ülkeye bitkisel kökenli aktif hammadde tedarik eden Alchem International, bilimsel fitoterapi alanındaki bilgi birikimi ve tecrübesini AlchemLife çatısı altında tüketicilerle buluşturuyor. Kaliteli yaşamak ve yaş almak için bilimsel destekli fitoterapötik ürünler geliştiren AlchemLife, grip, soğuk algınlığı, eklem sağlığı, prostat, karaciğer, ağız ve diş sağlığı ve sindirim sistemi sağlığı alanlarında bütünsel doğal tedavi alternatifleri sunuyor.

Fitoterapide bütüncül sağlığı temel alan felsefesi ve yenilikçi yaklaşımı ile fark yaratan ekibin lideri Recai Özbir, ilaç sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimiyle Ekim 2017 yılında Alchem International’da Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürürken Eylül 2019 tarihinde Alchem International’ın Avrupa Genel Başkanlığına atandı. Recai Özbir, AlchemLife Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Başkanlığı’nı da yürütecek. Avrupa bölgesi merkez ofisi olarak gösterilen Türkiye, bu sayede bilimsel fitoterapi farkındalığının artırılması ve halka kaliteli bitkisel ürünleri ulaştırma noktasında Avrupa ülkelerine stratejik yaklaşım sağlama imkanına da sahip oldu.

Editöre Not: 1935’te kurulan Alchem International;ilaç, kozmetik ve besin desteği üreticilerine fitokimyasal hammadde sağlayan İsviçre menşeli bir firmadır. Şirket son 20 yıldır, İtalya’da Milano Üniversitesi iş birliği ile fitoterapi bilimine uygun şekilde doğal ürünler ve besin takviyeleri üretmeye başladı. 1000’i aşkın çalışana sahip olan Alchem International, ABD, Avustralya, İngiltere, İrlanda, İspanya, Portekiz, İsviçre, Hindistan ve Hong Kong’ta bulunan bölge ofisleri ile 35 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. 2017 yılının sonu itibarı ile Türkiye pazarına giren Alchem, ürünlerini sadece eczaneler aracılığıyla tüketicilerle buluşturuyor.

Kaynak:iletisimofisi