news-details

Vegan Body Desserts Artık Türkiye’de!

Türkiye’nin önde gelen güzellik ve bakım ürünleri zincirlerinden Watsons, vegan dostu ürün grubunu Polonya’nın sevilen markası Vegan Body Desserts ile büyütüyor. Vegan hayat tarzını benimseyenlerin vazgeçilmez markası olmaya aday Vegan Body Desserts ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve markanın ürünlerinin yaklaşık %99’u doğal yağlar ve sertifikalı içeriklerden oluşuyor.

Vegan Body Desserts, Avrupa Vejetaryenler Birliği (EVU) tarafından verilen V-Label sertifikasına sahip olması ile de dikkat çekiyor.

Yumuşacık bir cilt için: Chia & Goji Body Pudding

Chia & Goji Body Pudding, Chia tohumu yağı ve sertifikalı Goji Berry özleri içeren formülü ile cildi yoğun bir şekilde besleyerek ihtiyacı olan yumuşaklığı, pürüzsüzlüğü ve sıkılığı kazandırmaya yardımcı oluyor. Body Pudding tüm cilt tipleri için kullanılabiliyor.

Coconut & Almond Body Butter ile yoğun cilt bakımı

Coconut & Almond Body Butter, içerdiği Hindistan cevizi ve badem yağı ile cildi yoğun bir şekilde besliyor ve nemlendiriyor. Özellikle kuru ciltler için önerilen ürün tüm cilt tipleri için de gönül rahatlığıyla tercih edilebiliyor.

Lemon & Lime Body Sorbet ile ferahlama zamanı

Lemon & Lime Body Sorbet, limon ve lime özlerinden oluşan içeriğiyle cildi nemlendirirken aynı zamanda narenciye kokusuyla da cildi ferahlatarak canlandırıyor. İçeriğinde yer alan panthenol yardımıyla cildin yenilenmesine yardımcı olan ürün hızlı emilen formülüyle ciltte yağlı bir his bırakmıyor.

Büyüleyici kokuları ve eğlenceli tasarımlarıyla hayranlık uyandıran Vegan Body Desserts ürünleri yalnızca Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!

Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

Kaynak:GoodWorks