Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Antalya Emniyet Müdürlüğü, kamu kurum kuruluşları, meslek odaları ve STK temsilcilerinden oluşan UKOME Genel Kurul Toplantısı Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.
ASAT Hizmet Binası Toplantısı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve UKOME Genel Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
3-9 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında UKOME Genel Kurul üyeleriyle bir değerlendirme toplantısı yapan Vali Hulusi Şahin ve Başkan Muhittin Böcek daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Başkan Böcek, Vali Hulusi Şahin’e ziyareti için teşekkür etti. Turizm sezonu öncesinde alınması gereken önlemlerin ele alındığını söyleyen Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımla ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Başkan Böcek, “148 akıllı kavşağımızla beraber emniyetimizle iş birliği halinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 2040 yılına kadar sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Master Planı'nı tamamlıyoruz. Bu yıl ihalesini yaptık. Yılsonuna kadar tamamlayacağız. 200 milyon TL’ye mal olacak bu proje 19 ilçemizi öngörüyor ve ben ilk sunumu aldım çok güzel. İnşallah Sayın Valimize bu sunumu yapacağız.” dedi.
Hibya Haber Ajansı